Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Helpdesk / Patiëntgegevens koppelen / Handleiding "Gebruik plug-in (Patiëntgegevens tonen in SFK webrapportages)" - stap 2

Handleiding "Gebruik plug-in (Patiëntgegevens tonen in SFK webrapportages)" - stap 2

Hieronder worden de stappen beschreven hoe u de patiëntgegevens uit uw AIS kunt tonen in de webrapportage naast de interne patiëntnummers.

In de webrapportages vindt u rechtsboven de plug-in, op elke pagina waar patiëntnummers voorkomen. Hiermee brengt u de koppeling tussen het aangemaakte patiëntenbestand en de patiëntnummers in de webrapportage tot stand. De plug-in ziet er als volgt uit:

Figuur 1:

Figuur 3.1 plug-in

Figuur 2:

Figuur 3.2 plug-in

Het bestand dat u heeft aangemaakt in uw AIS - zie handleiding "Aanmaken patientenbestand" - gaat u nu toevoegen aan de plug-in. Klik hiervoor op "Patiëntbestand toevoegen". Het scherm dat nu verschijnt is afhankelijk van uw computer. Navigeer nu naar de plaats op uw netwerk waar u het patiëntenbestand heeft opgeslagen. Bevestig uw keuze. Het bestand wordt nu ingeladen. Het dialoogvenster ziet er als volgt uit:

Figuur 3:

Figuur 3.3 plug-in

Het inladen van het patiëntenbestand is afgelopen wanneer de 'rode balk' verdwenen is. Dit is na ongeveer 30 seconden. Ook ziet u nu een cijfer staan bij "Aantal geïmporteerde patiënten". Het dialoogvenster ziet er als volgt uit:

Figuur 4:

Figuur 3.4 plug-in

Klik op "Patiënten nu tonen". Direct hierna verschijnt op de stippellijnen naast het patiëntnummer de gegevens van uw patiënten.

Let u op dat, wanneer u naar een andere webpagina van de webrapportage surft en later weer terugkeert, de patiëntgegevens zijn verdwenen. Dit is omdat deze koppeling slechts lokaal op uw PC gebeurt en dus niet bij de SFK. U kunt de patiëntgegevens steeds opnieuw oproepen door te klikken op "Patiënten nu tonen".

Back to top