Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Over de SFK / Over deze site

Over deze site

Met deze site wil de SFK haar bezoekers zo adequaat mogelijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen op het gebied van geneesmiddelengebruik in Nederland.

Voor wie is deze site?

Voor iedereen. Een deel van deze site is voorbehouden aan de deelnemers van de SFK. Dit zijn openbare apothekers die op regelmatige basis hun gegevens aanleveren aan de SFK. Twee onderdelen van de SFK-site zijn alleen voor SFK-deelnemers toegankelijk, namelijk de Webrapportages en SFK Select. Om gebruik te kunnen maken deze applicaties dienen deelnemers in te loggen met hun persoonlijke toegangscode.

Actueel

De SFK-website wordt iedere week van nieuwe informatie voorzien. Elke donderdag wordt een nieuwe rubriek 'Farmacie in cijfers' gepubliceerd. Deze rubriek verschijnt ook in het Pharmaceutisch Weekblad. Daarnaast treft u via de website actuele informatie aan over nieuwe producten van de SFK, recente uitgebrachte rapportages, en mededelingen voor deelnemende apothekers.

Waar vindt u wat?

Algemene informatie over de SFK, de rapportages, SFK Select, beschikbare publicaties, en de manieren waarop u informatie kunt aanvragen, kunt u opvragen via het menu.

In de rubriek 'Veelgestelde vragen' onder helpdesk kunt u het antwoord vinden op de meest voorkomende vragen die dagelijks bij de SFK binnenkomen. Dit zijn voornamelijk vragen van deelnemende apothekers, bijvoorbeeld over een specifiek SFK-product waarvan zij gebruik maken. Als uw vraag hier niet voorkomt, verzoeken wij u contact op te nemen met de helpdesk van de SFK.

Tenslotte

Deze website wordt het best bekeken met Mozilla Firefox of Internet Explorer en met een beeldschermresolutie van 1024 x 768.

Wilt u reageren op deze site, stuur dan een e-mail naar info@sfk.nl.

 

 

Back to top