Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Informatie aanvragen / Kosten

Kosten informatie aanvragen

Voor het afhandelen van informatieaanvragen worden kosten gerekend*. Pas na akkoord van de aanvrager op de offerte wordt de informatieaanvraag in behandeling genomen.

Basistarief

Starttarief voor het in behandeling nemen van een informatie aanvraag is € 300,- (excl. BTW). Mochten de analysekosten hoger uitvallen, dan zullen de initiële kosten van € 300,- in mindering worden gebracht op de uitvoeringskosten.

1. Informatieaanvraag specificeren

Alvorens de SFK kan beoordelen of wij kunnen meewerken aan uw onderzoeksvraag, zullen wij uw vraag samen met u uitwerken, om specifiek vast te stellen welke gegevens u wenst te ontvangen.

2. Goedkeuring Raad van Toezicht

Indien nodig leggen wij dergelijke informatieverzoeken conform onze procedure ter goedkeuring voor aan onze Raad van Toezicht, die uiteindelijk beslist of de informatievraag in overeenstemming is met onze doelen en statuten.

3. Goedkeuring offerte

Als u wilt dat wij uw informatieaanvraag in gang zetten (uw verzoek uitwerken en voorleggen aan de Raad van Toezicht), dan zijn hiermee kosten gemoeid van EUR 300,- (excl. BTW). Bij goedkeuring van de Raad van Toezicht maken wij een kosteninschatting voor de totale werkzaamheden en de data van de SFK. Mocht u dan besluiten om de informatievraag door de SFK te laten afhandelen, dan zullen de initiële kosten van EUR 300,- (excl. BTW) in mindering worden gebracht op de uitvoeringskosten.

Voor SFK-deelnemers is de kosteninschatting gratis.

Naar de procedure


* uitgezonderd SFK-deelnemers

 

 

Back to top