Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Rapportages / Groepen en Clusters / Keuzehulp samenwerkingsovereenkomst / Uitkomst : Groepen - Therapie - Totaalcijfers

Uitkomst : Groepen - Therapie - Totaalcijfers

Om u te helpen met het kiezen van de juiste samenwerkingsovereenkomst, kunt u hieronder een aantal vragen beantwoorden, en komt u uiteindelijk uit bij de voor u meest geschikte overeenkomst.

Vraag 1 Maken de samenwerkende apotheken gebruik van één patiëntenbestand, waarbij patiënten in alle betrokken apotheken hetzelfde patiëntnummer hebben?

  • ja
  • nee: u maakt deel uit van een groep

terug naar vraag 1

Vraag 2 Wilt u alle gegevens met elkaar delen, dus zowel therapeutische informatie voor het FTO als financiële gegevens zoals in het Brutowinstrekenmodel, of wilt u zich beperken tot alleen de therapeutische informatie?

  • alleen therapeutisch
  • alle gegevens delen

terug naar vraag 2

Vraag 3 Wilt u alleen gegevens op het totaalniveau van het samenwerkingsverband in SFK-rapporten in beeld krijgen, of wilt u ook inzage in alle individuele apotheekdata van de betrokken apotheken?

  • totaalcijfers
  • totaalcijfers en individuele cijfers

terug naar vraag 3

Uitkomst:
U vormt met collegae een groep die alleen therapeutische informatie op totaalniveau met elkaar deelt.
De apotheken van de groep hebben geen inzage in elkaars individuele apotheekgegevens.
De samenwerkingsovereenkomst geldt voor zowel de therapeutische webrapportages als voor SFK Select.
U heeft geen toegang tot managementinformatie van de groep.

Download hier uw samenwerkingsovereenkomst CODE 1A01 (pdf)

NB.: Voor SFK Select en webrapportages waarvoor een abonnement vereist is, geldt dat alle apotheken van het samenwerkingsverband hierop een abonnement moeten hebben, anders is doorrekenen op groepsniveau niet mogelijk.
Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw groepsgegevens adviseren wij dat alle betrokken apothekers van het samenwerkingsverband een Combi-abonnement afsluiten.

Een overzicht van uw actuele abonnementen vindt u bij Mijn abonnementen.

Back to top