Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Rapportages / Info pagina's / FTO algemeen

FTO algemeen

Algemeen FTO document (SFK Select)
Deze rapportage ondersteunt apothekers met cijfers voor het FTO; met cijfers over het voorschrijfgedrag van artsen voor een gekozen geneesmiddelgroep.
Angina Pectoris
Deze rapportage ondersteunt apothekers met cijfers over de behandeling van patiënten met angina pectoris. De rapportage geeft zowel een beeld van het voorschrijfgedrag- en voorkeuren van huisartsen, als ook een overzicht van patiënten die mogelijk suboptimaal worden behandeld.
Antibiotica
Deze rapportage ondersteunt apothekers met cijfers over de behandeling van patiënten met antibiotica. De rapportage geeft zowel een beeld van het voorschrijfgedrag- en voorkeuren van huisartsen, als ook een overzicht van patiënten die mogelijk suboptimaal worden behandeld.
Diabetes
Deze rapportage ondersteunt apothekers met cijfers over de behandeling van patiënten met diabetes. De rapportage geeft zowel een beeld van het voorschrijfgedrag- en voorkeuren van huisartsen, als ook een overzicht van patiënten die mogelijk suboptimaal worden behandeld.
NSAID's
Deze rapportage ondersteunt apothekers met cijfers over de behandeling van patiënten met NSAID’s. De rapportage geeft zowel een beeld van het voorschrijfgedrag- en voorkeuren van huisartsen, als ook een overzicht van patiënten die mogelijk suboptimaal worden behandeld.
Cardiovasculair risicomanagement
Deze rapportage geeft apothekers inzicht in het voorschrijfgedrag van huisartsen door middel van indicatoren op het gebied van cholesterol, hypertensie en antithrombotica, gespiegeld aan landelijke cijfers. De rapportage is ontwikkeld door de SFK in samenwerking met IVM, Nederlands instituut voor verantwoord medicijngebruik.
Astma/COPD
Deze rapportage ondersteunt apothekers met cijfers over de behandeling van patiënten met astma/COPD. De rapportage geeft zowel een beeld van het voorschrijfgedrag- en voorkeuren van huisartsen, als ook een overzicht van patiënten die mogelijk suboptimaal worden behandeld.
Antilipaemica
Deze rapportage ondersteunt apothekers met cijfers over de behandeling van patiënten met antilipaemica. De rapportage geeft zowel een beeld van het voorschrijfgedrag- en voorkeuren van huisartsen, als ook een overzicht van patiënten die mogelijk suboptimaal worden behandeld.
Hypertensie
Deze rapportage ondersteunt apothekers met cijfers over de behandeling van patiënten met hypertensie. De rapportage geeft zowel een beeld van het voorschrijfgedrag- en voorkeuren van huisartsen, als ook een overzicht van patiënten die mogelijk suboptimaal worden behandeld.
Antidepressiva
Deze rapportage ondersteunt apothekers met cijfers over de behandeling van patiënten met antidepressiva. De rapportage geeft zowel een beeld van het voorschrijfgedrag- en voorkeuren van huisartsen, als ook een overzicht van patiënten die mogelijk suboptimaal worden behandeld.
Benzodiazepines
Deze rapportage ondersteunt apothekers met cijfers over de behandeling van patiënten met benzodiazepines. De rapportage geeft zowel een beeld van het voorschrijfgedrag- en voorkeuren van huisartsen, als ook een overzicht van patiënten die mogelijk suboptimaal worden behandeld.
Maagmiddelen
Deze rapportage ondersteunt apothekers met cijfers over de behandeling van patiënten met maagmiddelen. De rapportage geeft zowel een beeld van het voorschrijfgedrag- en voorkeuren van huisartsen, als ook een overzicht van patiënten die mogelijk suboptimaal worden behandeld.
Back to top