Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Rapportages / Info pagina's / Management / Zilveren Kruis Uitkomsten van Zorg 2018

Zilveren Kruis Uitkomsten van Zorg 2018

Deze rapportage toont of u de normscore van Zilveren Kruis hebt gehaald van hun kwaliteitsmodule Uitkomsten van Zorg 2018. Hiervoor moet u bij minimaal 3 van de 5 indicatoren in deze rapportage behoren tot de beter scorende helft van de apotheken.

 

Kernpunten
OnderwerpIndicatorenAbonnement nodignee
Benodigde gegevenshistorie
(voor nieuwe apotheken)

24 maanden
(12 maanden)

Geschikt voor groep/cluster

cluster: ja
groep: nee

 

Bekijk de rapportage Zilveren Kruis Uitkomsten van Zorg

Toelichting

Voor het kwaliteitsbeleid 2018 zijn door Zilveren Kruis 5 indicatoren uit de landelijke vastgestelde 'Kwaliteitsindicatoren Farmacie' geselecteerd die statistisch gezien voor het merendeel van alle openbare apotheken voldoende grote noemers hebben om betrouwbaar onderscheid te maken tussen apotheken in hun uitkomsten op deze indicatoren. Deze indicatoren zijn ook opgenomen in de Basisset van de KISS rapportage. Omdat Zilveren Kruis een zo actueel mogelijk beeld wil krijgen van de kwaliteit van de farmacotherapeutische zorg door de apotheek, zijn de indicatoren doorgerekend over de periode 1 juli 2016 tot en met 30 juni 2017. 

 

Zilveren Kruis heeft als normscore vastgesteld dat u bij minimaal 3 van de 5 indicatoren in deze rapportage een score dient te hebben waarmee u behoort tot de beter scorende helft van de apotheken.

 

U kunt in de rapportage aan SFK toestemming geven om uw normscore aan Zilveren Kruis door te geven. Het opvragen van de normscore is onderdeel van de contractering Farmacie 2018 van Zilveren Kruis.

Back to top