Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Rapportages / Patiëntgegevens / Patiëntgegevens in de overige rapportages

Patiëntgegevens in de overige rapportages

Hieronder kunt u nalezen hoe u in de reguliere SFK rapportages bij uw patiëntnummers extra gegevens kunt tonen, zoals naam, adres en geboortedatum.

STAP 2: inladen van het basisbestand in de rapportages

Open een reguliere rapportage waarin een patiëntenlijst wordt gegenereerd. U kunt u aan de hand van een dialoogvenster — rechtsboven in de rapportages — het .csv bestand uploaden in de rapportges. Daarna koppelt u de patiëntgegevens aan de lijst. Door op 'patiëntgegevens nu tonen' te klikken, worden de patiëntlabels in de rapportage getoond.

Patientgegevens tonen

 

Let op: de weergave kan per browser verschillen.

Handleidingen

1. Handleiding aanmaken patiëntenbestand

Hier vindt u informatie over het aanmaken van het patiëntenbestand uit uw AIS. Het aanmaken van een patiëntenbestand gebeurt uitsluitend lokaal. De getoonde patiëntgegevens worden, om in de webrapportages getoond te worden, niet over het internet verzonden.

2. Handleiding gebruik (Patiëntgegevens tonen in SFK webrapportages)

Hier vindt u informatie over de koppeling van de patiëntlabels aan de patiëntnummers in de SFK webrapportages.

Uw patiëntgegevens zijn veilig

De SFK benadrukt dat de wijze waarop deze koppeling tot stand komt, uitsluitend lokaal gebeurt (op de pc waarmee u werkt). Dit betekent dat de patiëntgegevens niet door de SFK ingezien of opgevraagd kunnen worden. Om veiligheidsredenen verdwijnen de gegevens elk ekeer als u de webrapportage verlaat. Daarom dient u de derde stap zoals hierboven beschreven steeds opnieuw uit te voeren.

 

 

 

 

 

 

Back to top